Kempens Landschap

Zoveel activiteiten, zoveel informatie!

Terug Volgende

Kempens Landschap koestert waardevolle historische landschappen en openruimtegebieden in de provincie Antwerpen. Door domeinen aan te kopen, te beheren en open te stellen voor het publiek willen de landschapsvereniging zoveel mogelijk van het Kempens landschap bewaren en toegankelijk maken. CRECS maakt elke kwartaal een nieuwsbrief, die lezers op de hoogte houdt van allerlei actuele zaken. Om de verschillende activiteiten verder toe te lichten, ontwikkelden we een hele serie drieluikfolders en uitgebreidere boekjes en brochures.

Om donateurs te werven ontwikkelden we een brochure die Kempens Landschap laat zien en donateurs aan het woord laat. Betere promotie is er niet.

Voor het spoorfietsen maakten we een illustratief boekje voor jong en oud. Een andere manier om de natuur te ontdekken. Voorin zit een bouwpakket om je eigen fort te bouwen en achterin een kaart; dan kun je zien waar je bent en wat je om je heen kunt zien. Als je meer wilt weten, dan kan dit via Layar!

/
/

Voor de basisschoolleerlingen hebben we een educatief 'onderwaterpaspoort' ontwikkeld. Eentje voor de onderbouw en eentje voor de bovenbouw, waar ze hun ervaringen in kunnen schrijven en op zak kunnen houden.

De vele activiteiten hebben we samengebracht in de activiteitenbrochure en elk individueel in een serie drieluikfolders.

Activiteiten brochure
/
/

De nieuwsbrieven houden je het hele jaar op de hoogte.

/
/
binnenwerk brochure

Een nieuwe look voor het bestaande logo. Van schetsen tot eindresultaat. Vastgelegd in het huisstijlhandboek.

Naast allerlei doe-dingen, is er ook ontzettend veel te zien in het Kempens Landschap; kom cultureel erfgoed snuiven!