Even voorstellen: Kaz

Even voorstellen: Kaz

Creatieve jonge knul met een gezonde lach, die soms iets te impulsief uit de hoek kan komen. Die beschrijving past wel bij mij. Aangenaam, ik ben Kaz Dankers en net 1,5 jaar werkzaam bij CRECS als visueel vormgever. 

Het nieuwste lid van het team en vanaf dag 1 in het diepe gegooid. Met een groeiend creatief denkvermogen en een natuurlijke nieuwsgierigheid voor het onbekende, werk ik aan visuele oplossingen voor problemen. Oplossingen zoals een site die jouw bereik vergroot, een brochure die mensen inspireert of een nieuwsbrief met een woordgrapje. Zo’n grapje die je mondhoek net genoeg omhoog trekt dat je de rest wil lezen. Een boodschap en oplossing in één pakketje. En dan nog het liefst een pakketje met een mooie verpakking en als het kan die rode strik er om.

Op persoonlijk vlak spat de drang naar creativiteit er altijd van af. Dit uit zicht vaak vanuit de keuken. Vormgegeven in een 6-gangen dinertje met een plaatje op elk bord (en een goed glas wijn ernaast).  Of dat altijd perfect verloopt? Natuurlijk niet, maar dat maakt het er niet minder op. Net zo min als mijn groeiende collectie van geweldige LP hoezen, veelal onbeluisterd. Gelukkig is de inspiratie die ik er uit haal geen stof aan het happen. Een bezoekje aan De Pont, een concertje in de 013 of die ene illustratie in Wobby.club stilt vaak ook de honger naar inspiratie en creativiteit. 

Inspiratie staat soms zelfs zaterdagochtend geparkeerd op de hoek van de straat. Dan neem ik het in me op, om het op maandag weer in een project te fietsen. Zo verwerk ik deze inspiratie de komende tijd in vernieuwende projecten en de socials van CRECS. Houd deze dus goed in de gaten om alles te zien wat CRECS (en mijn collega’s) in huis hebben.

Even voorstellen: Kaz
Even voorstellen: Kaz