Even voorstellen: Reinier

Even voorstellen: Reinier

De meeste hebben mij vast al wel een keer gesproken, maar voor degenen die mij nog niet kennen: Hoi! ik ben Reinier Hijmans, inderdaad zonder een ‘e’ ertussen ;-). Ik ben inmiddels bijna 2 jaar werkzaam binnen CRECS als een van de visuele vormgevers.

In de twee jaar dat ik bij CRECS ben, heb ik vaak contact met klanten om een gesprek aan te gaan over een lopend project. Soms loopt dit uit op een gezellig babbeltje. Daarnaast probeer ik binnen CRECS up-to-date te blijven over alle nieuwe technieken m.b.t. papier. Papier gaat verder dan gestreken of ongestreken. Maar daar moet ik de klant soms nog wel even van overtuigen...

In mijn vrije tijd zul je mij vaak online vinden op mijn PlayStation, vaak gefrustreerd omdat ik denk dat ik beter ben dan mijn tegenstanders. Gamen heeft voor mij ook een sociaal aspect omdat ik er veel van mijn vrienden mee spreek. Want ja, even bij elkaar op bezoek gaat op het moment iets moeilijker. Ook regelmatig een filmpje (meestal over superhelden of sci-fi) en lees ik hier en daar wat Amerikaanse comics waar ik dan weer uren over kan discussiëren. Naast de jaarlijkse zomer- en wintervakanties ga ik ook regelmatig met vrienden een weekendje weg om onszelf op te sluiten in een huisje, waar we niks anders doen dan eten, bordspelletjes en bankhangen.

Ook sta ik in mijn vrije tijd veel in de keuken om iets lekkers op tafel te zetten. Hoofdzakelijk zijn dat gerechten uit de Italiaanse keuken. Vandaar dat je mij ook wel eens in de tuin ziet staan om pizza’s te bakken! Voor Hollandse pot: "mij niet bellen!"

Verder ga ik graag op pad voor een wandeling in de natuur, dan gaat mijn schattige mopshondje Bimbo natuurlijk mee! Wacht eens even, hoor ik daar een ‘Bring your dog to the office day’?