Teamuitje: Met de stroom mee!

Open water is a highway to adventure, best traveled by canoe

Maar op land kan er niet gevaren worden en dus moest er eerst gefietst worden. Lekker met zijn allen en toch alleen met je 1,5 meter er tussen. Zonnetje op het bolletje, voetjes op de pedalen, niks te klagen. Heerlijk door de bossen op weg naar de Dommel.

Aangekomen bij de opstapplaats werden de kano’s als snel te water gelaten en, jammer genoeg, ging iedereen er droog in. Daar gingen we dan, 7 kilometer voor de boeg en allemaal een gezonde lach op ons gezicht. Deze lach veranderde bij sommige al snel in een verontwaardigde blik, hoezo gaan wij niet gewoon rechtdoor? De cursus kanoën voor beginners hadden sommige zeker niet gevolgd. Die originele afstand werd dus ietsje uitgerekt. Maarja, elk nadeel heeft zijn voordeel en dus mochten we langer genieten van alles om ons heen. De kalmte. De natuur. Het stromende water. Een onbestuurbare kano die recht door het overhangend groen ging.*oeps*. Dat rechtdoor gaan was dus nog steeds lastig. 

Uiteindelijk zijn we allemaal aangekomen op de plaats van bestemming. En droog. Zo zie je maar dat alles goed komt als je met de stroom mee gaat. En met een biertje in de hand om even uit te rusten voelt het zelfs nog beter. 

Als vertrouwde landrotten mochten we weer met beide benen op de grond door naar het avondprogramma. Zei iemand barbecue? Tja, dat dachten we maar verraderlijk weer gooide roet in het eten. Gelukkig werden wij verrast met plan B(ediening) door Foodbar d’STomerij. Heerlijke hapjes, borrelsnackjes en verschillende gangen. Zo zie je maar, 1,5 meter zorgt voor meer afstand, maar zeker niet voor minder plezier!

 

Uitje Crecs
Crecs Uitje
Crecs Uitje
Kano Uitje Crecs
Kano Uitje Crecs
Kano Crecs
Kano Crecs
Crecs Uitje
Crecs Uitje