Over ons

Wie wij zijn

Het team van CRECS bestaat uit analytische denkers en kritische ontwerpers. Aangevuld met pragmatische en flexibele projectleiders om je project in goede banen te leiden. Als strategisch ontwerpbureau onderscheiden we ons met merkstrategieën, concepten, designs, content en campagnes die werken. En die bijdragen aan het realiseren van jouw doelstellingen. 

Lees hier meer over ons

Crecs strategisch ontwerp bureau

Werkwijze

We willen alles weten over je bedrijf of merk. Over je visie, plannen en doelstellingen. En over hoe jouw doelgroep naar je bedrijf of merk kijkt. Daarover gaan we uitgebreid en intensief met je in gesprek. Brainstormen, overleggen en analyseren. We volgen een doordachte aanpak en een heldere fasering: merkstrategie, design & beleving, activatie.

Lees hier meer over onze werkwijze

Crecs why how what strategie

Werken bij CRECS

Werken bij CRECS, waarom zou je? Omdat ons verhaal je aanspreekt en je snapt waar wij naartoe willen met onze klanten. Omdat je daar aan wilt bijdragen. Omdat je in een fijn team terecht komt van bevlogen designers, strategen en projectleiders. Omdat je tussen de middag graag een potje tafelvoetbal speelt. Of omdat je een prachtige werkplek krijgt op een inspirerende locatie in het groene Oirschot, direct aan het water.

Werken bij CRECS?

Crecs strategisch ontwerpbureau werken bij