Fimek Oersoep

Bij vastgoedontwikkelaar Fimek vinden ze dat een goed jaar gevierd moet worden met een uniek bedankje voor een mooie projectafronding.

Design District 2019

Met zijn alle even er tussen uit, inspiratie snuiven en gezellig rond scharrelen tussen het interieurdesign. En dit alles op een top locatie, de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. 

Beursstand Rockmed Group

Samen met Tausch brand sensations ontwikkelde CRECS de nieuwe beursstand voor de Rockmed Group

Gezocht: Visueel ontwerper

Wij zoeken een full time ontwerper. Eentje die weet hoe je strategische uitgangspunten omzet in een fraaie, toegankelijke typografie en vormgeving.

Even Voorstellen: Reinier!

Hi, Ik ben Reinier Hijmans en woon in Eindhoven. Sinds begin maart ben ik bij Crecs aan de slag als Visueel Ontwerper

What's in a name.

In het veranderende energielandschap is multidisciplinaire samenwerking nodig tussen bijvoorbeeld MKB, kennis- en onderwijsinstellingen en de markt. Hoe gaan we die noemen en hoe ziet dat eruit?

Wedstrijdaffiches

Hoe krijgen we meer supporters naar onze wedstrijden? Als trotse sponsor van voetbalclub Oirschot Vooruit hebben daarin meegedacht en hebben de helden van het 1e elftal op een dynamische manier de wedstrijd laten aankondigen. De affiches worden door Oirschot Vooruit gedeeld via social media.

AaBe Fabriek

Een voormalige textielfabriek is omgebouwd tot overdekt winkelcentrum. Sinds kort kun je hier in nostalgische sfeer winkelen. De 30 winkels zijn voornamelijk gericht op wonen en lifestyle.