Even voorstellen: Derek

Even voorstellen: Derek

Hee hallo, ik ben Derek Peters. Nu al weer 2 maanden werkzaam bij CRECS als visueel ontwerper.

In mijn vorige baan in de retail ben ik bezig geweest om een sterk merk vorm te geven. Nu bij CRECS ben ik bezig om sterke ontwerpen en concepten te maken.

Ik probeer mij altijd breed te oriënteren in verschillende design disciplines. Een zegen voor mij is de online beeldcultuur. Daardoor wordt mijn dagelijks leven overspoeld met triggerende, verfrissende en aantrekkelijke beelden en ontwerpen. Heel wat uurtjes worden er gescrold als ik mezelf weer eens een beetje verlies op Instagram. Uiteindelijk zorgt dat er wel voor dat mijn hoofd overloopt met inspiratie. 

Op de momenten dat ik los ben van mijn telefoon, gelukkig zijn dat er ook nog genoeg, ga ik graag fietsen op mijn vintage racefiets, vind je me in de sportschool of doe ik wat trucjes op mijn skateboard.

Muziek is ook een belangrijk onderdeel van mijn leven. Techno is het genre dat een grote rol in mijn leven speelt. Ik zorg er dan ook voor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste muziek en ontwikkelingen. Zodra de festivals weer groen licht krijgen, zul je mij daar weer aantreffen.