Werken bij CRECS

Werken bij CRECS, waarom zou je? Omdat ons verhaal je aanspreekt en je snapt waar wij naartoe willen met onze klanten. Omdat je daar aan wilt bijdragen. Omdat je in een fijn team terecht komt van bevlogen designers, strategen en projectleiders. Omdat je tussen de middag graag een potje tafelvoetbal speelt. Of omdat je een prachtige werkplek krijgt op een inspirerende locatie in het groene Oirschot, direct aan het water.

Crecs team strategisch ontwerpbureau

Onze ambities

Wij willen voor onze klanten het verschil maken en zorgen voor positieve verandering. Betekenis geven aan merken en bedrijven. Op een plezierige manier samenwerken, zowel onderling als met klanten en externe professionals uit ons netwerk. Samen mooi werk maken, dat werkt. En blijven groeien in kwaliteit en als mens.

Crecs strategisch ontwerpbureau werken bij
Crecs strategisch ontwerp

Onze waardes

Wij werken om te leven. Maar tegelijk vinden we ons werk geweldig. Daarbij is voor ons niks vanzelfsprekend of onbespreekbaar. We zijn ambitieus en gaan altijd op
zoek naar het hoogst haalbare. Een stapje extra zetten is vanzelfsprekend om anderen extra te verrassen of te ontzorgen. En tussen de middag spelen we graag – bloedfanatiek – een potje tafelvoetbal!

Crecs strategisch ontwerpbureau werken bij
Crecs strategisch ontwerpbureau werken bij

Samenwerken

Wat we doen, doen we graag goed. Daarom werken we veel samen met externe specialisten. In de loop der jaren hebben we een waardevol netwerk opgebouwd van professionals die net zo denken en werken als wij. We schakelen ze flexibel bij als we specifieke kennis of extra capaciteit nodig hebben.

Wij zijn op zoek naar

Vacature Senior visueel ontwerper

Wij zoeken een creatieve visueel ontwerper met een indrukwekkend portfolio, een positieve instelling en een open mind. Samen met onze bevlogen ontwerpers en projectleiders ga jij bij CRECS aan de slag met het creëren van unieke merkidentiteiten. 

Vacature: Art Director

Om CRECS nóg sterker in de markt te zetten, zijn wij op zoek naar een daadkrachtige Art Director die naast onze creatief directeur komt te staan. Een drijvende kracht achter onze creatieve concepten, die ons durft te vertellen hoe het moet.

Freelancers

Bij CRECS gaan we altijd voor het beste resultaat. Dat doen we met onze eigen mensen en met externe professionals. In ons netwerk is dan ook altijd plaats voor gedreven specialisten, die net zo denken en werken als wij.

Kom eens langs!

Neem contact op

Onze missie & visie

Als strategisch ontwerpbureau onderscheiden wij ons met merkstrategieën, concepten, designs, content en campagnes die werken. En die bijdragen aan het realiseren van jouw doelstellingen. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we recentelijk een strategie geformuleerd die wendbaar genoeg is om in te spelen op de huidige trends en vooral de toekomstige ontwikkelingen.

Ontdek de allerbeste versie van jezelf

Een aantal maanden geleden vroeg VOBO, Voorgezet Onderwijs Best-Oirschot, bestaande uit het Kempenhorst en Heerbeeck College, ons een nieuwe identiteit en communicatieconcept te ontwikkelen. Een ambitieuze en omvangrijke opdracht, waarin wij de afgelopen tijd veel liefde en energie hebben gestoken.

Even voorstellen: Jonas

Mijn naam is Jonas Hagemeier. Voor de meesten zal ik geen onbekende zijn, als projectleider ben ik inmiddels alweer heel wat jaartjes werkzaam bij CRECS. Buiten het werk breng ik mijn vrije tijd door met familie en vrienden. Die hebben geluk dat het mijn hobby is om regelmatig uitgebreid te koken! Oh ja, we hebben ook nog een hond van inmiddels 13 jaar, onze Mazzel.

Een merkidentiteit die past bij slimmere zorg

De aanleiding voor VieDome om met CRECS aan de slag te gaan, was de behoefte om nieuwe groeimarkten te betreden en het imago een boost te geven. Als strategische partner in de zorgtechnologie wil VieDome de zorg slimmer maken met real-time, gemakkelijke en efficiënte zorg op afstand.

Van merkstrategie tot activatie - de unieke werkwijze van Crecs

Ons doel is om jouw (potentiële) klant te activeren. Hem of haar letterlijk in beweging zetten aan het einde van een perfecte klantreis – en jouw product laten bestellen op je website, laten inschrijven voor jouw dienstverlening of te overtuigen van de keuze voor jouw merk. Daarvoor trekken we iedere dag weer alles uit de kast!

Even voorstellen: Derek

Hee hallo, ik ben Derek Peters. Nu al weer 2 maanden werkzaam bij CRECS als visueel ontwerper. Ik probeer mij altijd breed te oriënteren in verschillende design disciplines. Een zegen voor mij is de online beeldcultuur. Daardoor wordt mijn dagelijks leven overspoeld met triggerende, verfrissende en aantrekkelijke beelden en ontwerpen.