Werken bij CRECS

Werken bij CRECS, waarom zou je? Omdat ons verhaal je aanspreekt en je snapt waar wij naartoe willen met onze klanten. Omdat je daar aan wilt bijdragen. Omdat je in een fijn team terecht komt van bevlogen designers, strategen en projectleiders. Omdat je tussen de middag graag een potje tafelvoetbal speelt. Of omdat je een prachtige werkplek krijgt op een inspirerende locatie in het groene Oirschot, direct aan het water.

Crecs team strategisch ontwerpbureau

Onze ambities

Wij willen voor onze klanten het verschil maken en zorgen voor positieve verandering. Betekenis geven aan merken en bedrijven. Op een plezierige manier samenwerken, zowel onderling als met klanten en externe professionals uit ons netwerk. Samen mooi werk maken, dat werkt. En blijven groeien in kwaliteit en als mens.

Crecs strategisch ontwerpbureau werken bij
Crecs strategisch ontwerp

Onze waardes

Wij werken om te leven. Maar tegelijk vinden we ons werk geweldig. Daarbij is voor ons niks vanzelfsprekend of onbespreekbaar. We zijn ambitieus en gaan altijd op
zoek naar het hoogst haalbare. Een stapje extra zetten is vanzelfsprekend om anderen extra te verrassen of te ontzorgen. En tussen de middag spelen we graag – bloedfanatiek – een potje tafelvoetbal!

Crecs strategisch ontwerpbureau werken bij
Crecs strategisch ontwerpbureau werken bij

Samenwerken

Wat we doen, doen we graag goed. Daarom werken we veel samen met externe specialisten. In de loop der jaren hebben we een waardevol netwerk opgebouwd van professionals die net zo denken en werken als wij. We schakelen ze flexibel bij als we specifieke kennis of extra capaciteit nodig hebben.

Wij zijn op zoek naar

Visueel ontwerper

Op dit moment zijn we op zoek naar een visueel ontwerper. Met een mooi portfolio en een positieve instelling. Eentje die strategisch meedenkt om vervolgens zelfstandig of samen met collega’s en/of externe specialisten het project van A tot Z op te pakken. En daarbij ook de volledige verantwoordelijkheid neemt voor het eindresultaat. Pas jij bij ons?

Freelancers

Bij CRECS gaan we altijd voor het beste resultaat. Dat doen we met onze eigen mensen en met externe professionals. In ons netwerk is dan ook altijd plaats voor gedreven specialisten, die net zo denken en werken als wij. Wil jij met ons samenwerken aan opmerkelijke resultaten voor onze klanten? Mail ons je cv en een afbeelding van je laatste en/of beste werk. 

Stagiairs

Volg jij een grafische/web/multimedia opleiding op HBO niveau en zit je boordevol talent en wilde ideeën? Dan is CRECS misschien een mooie plek voor je om waardevolle praktijkervaring op te doen. Wij helpen je om je talenten te ontwikkelen en we laten ons graag verrassen door jouw frisse blik. Naast een leerzame omgeving is het gewoon leuk om bij CRECS stage te lopen. We horen graag van je!

Kom eens langs!

Neem contact op

Even voorstellen: Derek

Hee hallo, ik ben Derek Peters. Nu al weer 2 maanden werkzaam bij CRECS als visueel ontwerper. In mijn vorige baan ben ik bezig geweest om een sterk merk vorm te geven. Nu bij CRECS ben ik bezig om sterke ontwerpen en concepten te maken. Buiten het kantoor vind je me dan weer eerder op mijn vintage racefiets of skateboard.

Even voorstellen: Reinier

Hoi! ik ben Reinier Hijmans, inderdaad zonder een ‘e’ ertussen ;-). Ik ben inmiddels 2 jaar werkzaam binnen CRECS als één van de visuele vormgevers. Vaak heb ik contact met klanten om een gesprek aan te gaan over een lopend project. Soms is dit gesprek over Bimbo, mijn schattige mopshondje!

Waarom je start met de Why

Iedereen weet wat hij doet. Een deel weet hoe ze het doen. Maar heel weinig mensen en organisaties weten waarom ze doen wat ze doen.

Even voorstellen: Trudy

Voor wie mij nog niet kent; Trudy Anestakis. Aangenaam! Als projectleider wil ik graag de touwtjes in handen houden. Regelen, structuur aanbrengen en overzicht houden zitten in mijn bloed. Schakelen met en tussen klanten, projectteam en externen. Liefst onder lichte druk, goed voor de scherpte en de drive.

Even voorstellen: Kaz

Creatieve jonge knul met een gezonde lach, die soms iets te impulsief uit de hoek kan komen. Die beschrijving past wel bij mij. Aangenaam, ik ben Kaz Dankers en net 1,5 jaar werkzaam bij CRECS als visueel vormgever.

Gezocht: Visueel ontwerper

Wij zoeken een creatieve visueel ontwerper met een indrukwekkend portfolio, een positieve instelling en een open mind. Die strategisch meedenkt en projecten van A tot Z oppakt. En verantwoordelijkheid neemt voor het eindresultaat.