Werken bij CRECS

Werken bij CRECS, waarom zou je? Omdat ons verhaal je aanspreekt en je snapt waar wij naartoe willen met onze klanten. Omdat je daar aan wilt bijdragen. Omdat je in een fijn team terecht komt van bevlogen designers, strategen en projectleiders. Omdat je tussen de middag graag een potje tafelvoetbal speelt. Of omdat je een prachtige werkplek krijgt op een inspirerende locatie in het groene Oirschot, direct aan het water.

team crecs

Onze ambities

Wij willen voor onze klanten het verschil maken en zorgen voor positieve verandering. Betekenis geven aan merken en bedrijven. Op een plezierige manier samenwerken, zowel onderling als met klanten en externe professionals uit ons netwerk. Samen mooi werk maken, dat werkt. En blijven groeien in kwaliteit en als mens.

Crecs strategisch ontwerpbureau werken bij
Crecs strategisch ontwerp

Onze waardes

Wij werken om te leven. Maar tegelijk vinden we ons werk geweldig. Daarbij is voor ons niks vanzelfsprekend of onbespreekbaar. We zijn ambitieus en gaan altijd op
zoek naar het hoogst haalbare. Een stapje extra zetten is vanzelfsprekend om anderen extra te verrassen of te ontzorgen. En tussen de middag spelen we graag – bloedfanatiek – een potje tafelvoetbal!

Crecs strategisch ontwerpbureau werken bij
Crecs strategisch ontwerpbureau werken bij

Samenwerken

Wat we doen, doen we graag goed. Daarom werken we veel samen met externe specialisten. In de loop der jaren hebben we een waardevol netwerk opgebouwd van professionals die net zo denken en werken als wij. We schakelen ze flexibel bij als we specifieke kennis of extra capaciteit nodig hebben.

Wij zijn op zoek naar

Freelancers

Bij CRECS gaan we altijd voor het beste resultaat. Dat doen we met onze eigen mensen en met externe professionals. In ons netwerk is dan ook altijd plaats voor gedreven specialisten, die net zo denken en werken als wij.

Kom eens langs!

Neem contact op

Even voorstellen: Idske

Geen nieuw gezicht, wel een nieuwe look. Hoi! Ik ben Idske Koning. Na de academie ben ik bij CRECS aan de slag gegaan als visueel ontwerper. Dat is zo ongeveer 15 jaar geleden, maar wegens mijn behandeling tegen borstkanker ben ik 1,5 jaar (!!) afwezig geweest. Gelukkig ben ik weer terug. In januari verwacht ik er weer volledig parttime te zijn. 

Even voorstellen: Jeroen

Hé, ik ben Jeroen Klis. Pas net werkzaam bij CRECS als senior visueel ontwerper, maar inmiddels toch al weer eeuh… even tellen… bijna 25 jaar werkzaam in dit vak. Pfff, dat klinkt als een eeuwigheid, maar zo voelt het totaal niet!

Winnaar ludiekste campagne

ProfCore doet mee aan de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Met een ludieke online campagne waarbij een medewerker van Profcore centraal staat. 

Vergeet de tijd - Brasserie Montfort

Als uitbreiding op Landgoed Groot Bijstervelt is in april 2021 ook Brasserie Montfort op het landgoed geopend. Onder de indruk van de door ons gecreëerde merkidentiteit van Groot Bijstervelt, werden wij ook voor Brasserie Montfort gevraagd om een aansluitend concept te realiseren. Tegelijkertijd met de bouw en opening van de

Onze missie & visie

Als strategisch ontwerpbureau onderscheiden wij ons met merkstrategieën, concepten, designs, content en campagnes die werken. En die bijdragen aan het realiseren van jouw doelstellingen. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we recentelijk een strategie geformuleerd die wendbaar genoeg is om in te spelen op de huidige trends en vooral de toekomstige ontwikkelingen.

Ontdek de allerbeste versie van jezelf

Een aantal maanden geleden vroeg VOBO, Voorgezet Onderwijs Best-Oirschot, bestaande uit het Kempenhorst en Heerbeeck College, ons een nieuwe identiteit en communicatieconcept te ontwikkelen. Een ambitieuze en omvangrijke opdracht, waarin wij de afgelopen tijd veel liefde en energie hebben gestoken.