Even voorstellen: Idske

Geen nieuw gezicht, wel een nieuwe look.

Hoi! Ik ben Idske Koning. Na de academie ben ik bij CRECS aan de slag gegaan als visueel ontwerper. Dat is zo ongeveer 15 jaar geleden, maar wegens mijn behandeling tegen borstkanker ben ik 1,5 jaar (!!) afwezig geweest. Gelukkig ben ik weer terug. In januari verwacht ik er weer volledig parttime te zijn. 

Wie ben ik? Moeder, teamspeler, sporter, actieveling, optimist, analytisch, kritisch, overview, perfectionistisch, bingewatcher, gezelligheidsdier.

Ik ben getrouwd en heb een zoon van 8 en een dochter van 6. Er lopen thuis nog 3 katten rond. Ik volleybal, wandel en doe krachttraining bij de fysio. Hardlopen en bootcamp heeft op een laag pitje gestaan, maar wil ik wel weer gaan oppakken. Ik snowboard graag, van sporadisch klimmen en duiken word ik ook blij. Lekker dansen op concertjes en festivals. Stilzitten doe ik het liefst zo min mogelijk, tenzij ik in een goede serie ben gedoken, dan moet die z.s.m. uit. Zo ook met boeken die ik sporadisch lees. Ik hou van gezelligheid. Ik was altijd actief op school en binnen de volleybalvereniging, maar dat stukje pik ik later weer op. De nieuwe balans op persoonlijk vlak ben ik nog aan het zoeken.

Wat ik leuk vind aan ons werk is de diversiteit aan klanten, grote en kleine klanten in diverse branches. Je moet overal induiken om te begrijpen wat er zich in het bedrijf van de klant afspeelt. Goed luisteren en vragen stellen. Daarna is het puzzelen om de vraagstukken zo logisch mogelijk te vertalen naar de juiste boodschap met bijbehorende middelen. Vooral in het analyseren en 'trechteren' ligt mijn kracht, maar om het in een goede passende vorm te gieten, daar kan ik mezelf ook in verliezen. 

Ik ben blij weer 'back in business' te zijn! Tot snel.