Even voorstellen: Jonas

Even voorstellen: Jonas

Mijn naam is Jonas Hagemeier. Voor de meesten zal ik geen onbekende zijn, als projectleider ben ik inmiddels alweer heel wat jaartjes werkzaam bij CRECS.

Het leukste van mijn werk bij CRECS vind ik de afwisseling, dat we voor zoveel verschillende klanten werken. Voor grote en kleine organisaties, actief in allerlei sectoren. Om goed te snappen wat de klant wil is het belangrijk om je te kunnen verplaatsen in de situatie van de klant. Maar ook in de-klant-van-de-klant. Want daar doen we het tenslotte allemaal voor.

Samen met mijn collega’s en een heel netwerk van specialisten maken we de meest uitlopende communicatieprojecten en -uitingen. Ik vind het uitdagend om voor elk project het juiste “dreamteam” samen te stellen en daarbij de lijntjes zo kort mogelijk te houden. Ik zorg er met name voor dat alle praktische zaken, afspraken en planningen geregeld worden zodat mijn collega’s kunnen focussen op het bedenken van de slimste en creatiefste oplossingen.

Ik ben getrouwd met Moniek en heb twee prachtige zonen: Daan (24 jaar) en Teun (20 jaar). Het liefst breng ik mijn vrije tijd door met familie en vrienden. Die hebben geluk dat het mijn hobby is om regelmatig uitgebreid te koken! Oh ja, we hebben ook nog een hond van inmiddels 13 jaar, onze Mazzel. Zo heet ‘ie. De liefste hond ever.

De laatste tijd ben ik minder  sportief, maar ik heb het voornemen om hier snel verandering in te gaan brengen. Als dat lukt, dan zul je me weer vaak tegen kunnen komen op de tennisbaan in Oirschot. Ook heb ik er steeds meer plezier in om vaker en ook langere afstanden te lopen. Ik merk wel dat het steeds belangrijker wordt om te blijven bewegen. Bij CRECS werken we hard maar bewegen niet zo veel op een dag.

Veel groeten en wie weet tot snel!