Even voorstellen: Trudy

Even voorstellen: Trudy

Even voorstellen. Voor wie mij nog niet kent; Trudy Anestakis. Aangenaam! In november heb ik mijn 10-jarig jubileum bij CRECS gevierd.

Als projectleider wil ik graag de touwtjes in handen houden. Regelen, structuur aanbrengen en overzicht houden zitten in mijn bloed. Schakelen met en tussen klanten, projectteam en externen. Liefst onder lichte druk, goed voor de scherpte en de drive. Perfectionisme is een eigenschap die (meestal) goed van pas komt. Hoewel ik binnen het CRECS-team zeker niet de creatiefste persoon ben, heb ik er plezier in en krijg ik er energie van om met mijn collega’s inhoudelijk te sparren over vraagstukken van klanten. Hoe het er uiteindelijk visueel uit komt te zien, laat ik graag aan hen over. Ik richt me wel op de praktische zaken die erbij komen kijken.

De meeste collega’s komen uit de regio Eindhoven. Dan ben ik als Bosschenaar natuurlijk wel een buitenbeentje. Bourgondisch zijn we gelukkig allemaal wel. Ik kan super genieten van een avondje borrelen met vrienden. Bordspel op tafel, kaasplankje erbij. Of gewoon een goed gesprek. Gesprekken (of ze altijd goed zijn laat ik in het midden) worden aan tafel thuis ook regelmatig gevoerd met onze twee zonen van 15. Echte pubers. Levert vaak heerlijke discussies op. Op vrijdagochtend leef ik me uit tijdens een partijtje badminton. Als het lekker weer is, trek ik mijn schoenen aan voor een stevige wandeling over de dijk langs de Maas. En als ik nog tijd over heb, dan plof ik graag met een spannend boek op de bank.

Als rasechte Oeteldonker zijn rood-wit-geel mijn favoriete kleuren en staat een aantal dagen per jaar steevast geblokt als vrije dag. En daar komt echt niks tussen… behalve dit jaar dan… Maar ach, dan houden we weer vrije dagen over om andere leuke dingen te gaan doen!

P.S. Tussen alle dagelijkse bedrijven door, is het onderhouden van sociale contacten en het oog hebben voor anderen natuurlijk ook heel belangrijk. Ik heb tenslotte een titel hoog te houden binnen Moorland!

Trudy projectleider CRECS
Trudy projectleider CRECS