De herpositionering van een unieke gevelplank

Pura® NFC by Trespa is het gevelplankensysteem van Trespa. De Pura® NFC-plank bestaat voor het grootste deel uit natuurlijke vezels en is door z’n unieke eigenschappen een van de mooiste oplossingen voor gevelarchitectuur. Crecs verzorgde de herpositionering van Pura® NFC als premium merk.

Lasting aesthetics

Pura® NFC is een gevelbekleding met een blijvende elegantie en behoudt ondanks alle weersinvloeden zijn schoonheid en gladde oppervlak. Deze premium oplossing voor gevels is duurzaam als een diamant, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te installeren dankzij een in eigen huis ontwikkeld systeem.

Why, How, What 

Hoe vertaal je al deze voordelen naar aansprekende communicatie? En hoe spreek je de verschillende doelgroepen op de juiste manier aan, ieder vanuit hun eigen behoeften? Particulieren, architecten en aannemers hebben verschillende argumenten om voor een bepaalde gevelbekleding te kiezen. Een brainstorm, uitgebreide research en grondige analyse met alle stakeholders resulteerden in een duidelijke Why, How, What.

Stijlvolle identiteit, internationaal communicatieconcept

De Why, How, What vormden het vertrekpunt voor de ontwikkeling van een stijlvolle identiteit en internationaal communicatieconcept voor Pura® NFC. Hierin belichten we de keuzes vanuit de drie doelgroepen met fraaie referentiebeelden uit heel de wereld en met overtuigende testimonials van architecten, particulieren en installateurs. Het concept komt tot uiting in brochures, website, point of sale-materiaal en verpakkingen. En in heel veel inzet van social media, gedifferentieerd naar doelgroep.