Inspiratiemagazine over tuinbestrating

Je tuin mooi inrichten en zorgen dat deze onderhoudsvriendelijk is én blijft. Dat is voor veel mensen een hele uitdaging. De juiste keuze voor tuinbestrating kan bijdragen aan het creëren van mooie zichtlijnen en duidelijke contouren. En aan een tuin waarin het fijn vertoeven is, liefst het hele jaar door. Maar wat is de juiste tuinbestrating? Wat valt er te kiezen? En waar moet je rekening mee houden? Daarover gaat Imagine!, het jaarlijkse inspiratiemagazine dat we voor Wienerberger maken.

In samenwerking met Nico de Bruin.

Visuele opzet

Imagine! laat op sympathieke wijze zien dat Wienerberger dé autoriteit is in keramische tuinbestrating. Als producent, maar ook als menselijk bedrijf dat graag meedenkt en inspireert over wonen, tuinen, leven, genieten en duurzaamheid. Omdat het magazine vooral moet inspireren, kozen we voor een zeer visuele opzet. Veel mooie foto’s en moods en relatief weinig tekst. Intro’s, korte alinea’s, koppen en streamers vertellen het verhaal. Daarnaast een uitgebreid interview en praktische informatie.

Volledig ontzorgd

Imagine! is volledig door ons bedacht en ontwikkeld. Elk jaar verzorgen we - net voor de start van het tuinseizoen - de realisatie. Daarbij laat Wienerberger zich graag volledig ontzorgen. Wij benaderen de tuinarchitecten en hoveniers, verzorgen de interviews en fotografie en begeleiden het drukwerk en de distributie van het magazine naar de dealers.

Resultaat

Een prachtig inspiratiemagazine dat elk jaar weer met veel enthousiasme wordt ontvangen door dealers. Zij geven het aan hun klanten mee om zich te oriënteren op de aanschaf van keramische tuinbestrating.