Doe wat niemand anders doet

In een unieke samenwerking tussen SABIC en Plastic Energy - genaamd SABIC Plastic Energy Advanced Recycling B.V. - is werk gemaakt van een baanbrekend, innovatief recyclingproces. Dankzij een innovatieve recyclingstechniek kunnen op het Chemelot-terrein in Geleen grootschalig circulaire polymeren worden geproduceerd vanuit gebruikte plastics. Een unieke ontwikkeling die een circulaire economie voor plastics mogelijk maakt! En waarvoor in korte tijd een enthousiast team van ervaren én begaafde procesoperators op de been moest worden gebracht.

In samenwerking met Nico de Bruin, Tycho Merijn Fotografie, Creative Retouch en Loepzuiver.

Advanced recycling operator

Concept en effectieve wervingscampagne

We leven in een tijd waarin gekwalificeerde arbeidskrachten schaars zijn. Zeker als je op zoek bent naar de crème-de-la-crème onder de procesoperators! Voor deze uitdaging vroeg onze klant ProfCore ons een concept te ontwikkelen en effectieve communicatie-uitingen te realiseren. We bedachten een aansprekend campagnebeeld, waarin we deze ‘super-procesoperators’ verbeelden. De slogan ‘Doe wat niemand anders doet’ versterkt dit beeld en nodigt uit om verder te klikken en te lezen.

Spear abri
Iconen
Profcore social media
Profcore advertentie

Resultaat

De zoektocht naar de selecte groep van Advanced Recycling Operators ging van start met door ons ontwikkelde social media-uitingen, wervingsvideo’s en een landingspagina. Met succes! Ondanks de uitdagende omstandigheden werden in korte tijd voldoende ervaren procesoperators gevonden om een startteam samen te stellen. De werving loopt nog steeds door want in de nabije toekomst zijn er nog meer procesoperators nodig.