Profcore

ProfCore is al ruim 35 jaar specialist in diensten op het vlak van outsourcing en detachering in de logistiek en procesindustrie. Geheel gedreven vanuit expertise, passie en het feit dat flexibel op- en afschalen steeds crucialer wordt om mee te kunnen bewegen met de markt.

We accelerate your business

De wens van ProfCore lag bij de herpositionering van hun merk. In de zoektocht naar de merkidentiteit, die zowel inhoudelijk als visueel de essentie van ProfCore perfect overbrengt, kwamen we na vele brainstorms uit op twee hoofdpunten: process en people. Als familiebedrijf staat bij Profcore namelijk de mens centraal: opdrachtgevers en medewerkers, zowel in het werkveld als de backoffice. Aan de andere kant is het huidige sterke imago van ProfCore gebaseerd op hun onderscheidende kracht: procesoptimalisatie.

Door het menselijke en procesmatige aspect te combineren, creëerden we een merkidentiteit waarmee ProfCore sneller nieuwe medewerkers kan aantrekken en het merk als één sterk geheel kan laden. ProfCore is dé keuze voor het bemensen en outsourcen van productie- en logistieke processen. Nu en in de toekomst.

profcore huisstijl
profcore logo
profcore magazine
profcore magazine
profcore fotografie
profcore brochure
profcore brochure
profcore brochure
profcore website
profcore website

Activatie

Na het creëren van de juiste merkidentiteit en merkbeleving zijn met in samenwerking met ProfCore verder gegaan met het ontwikkelen van meerdere campagnes. Zo creëerden we een magazine en aansprekende campagnes. Voor het eerst wordt ProfCore als team neergezet: een gedreven en gezellige club mensen die werkt voor dezelfde organisatie. Ook al werken ze bij verschillende opdrachtgevers, we hebben allemaal dezelfde waarden en beweegredenen om ons aan te sluiten bij ProfCore. Die beweegredenen zijn zekerheid en vooruitgang, opleidingen en uitdagende werkplekken. Kort maar krachtig visueel vertaald naar Fun, Grow en Trust. 

Jongerencampagne

Een droombaan en een rijbewijs
profcore campagne
profcore campagne

Winnaar ludiekste campagne

ProfCore doet mee aan de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg, georganiseerd door Meet the Youngsters.

Met een ludieke online campagne waarbij een medewerker van Profcore centraal staat. Het thema: Maak kennis met TeamProfCore. We zijn er voor elkaar. Altijd!

Profcore is genomineerd als Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Mede dankzij de campagne waardoor er veelvuldig op Profcore gestemd is. En waarmee ze uitgeroepen is als winnaar van de Content Actie, en de prijs voor de ludiekste campagne in ontvangst mag nemen. Een mooi resultaat!

ism Vonken Media.